Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-08@16:02:40 GMT

طرز تهیه پیراشکی مرغ با قارچ

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۸۹۵۰۳

طرز تهیه پیراشکی مرغ با قارچ

مواد لازم جهت تهیه پیراشکی مرغ یک عدد سینه مرغ یک عدد گوجه فرنگی یک عدد فلفل دلمه ای ترجیحا قرمز پودر سیر به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم سه پیمانه آرد سفید یک قاشق چایخوری شکر یک قاشق غذاخوری خمیر مایه نمک به میزان لازم نصف پیمانه روغن یک عدد تخم مرغ یک لیوان شیر پنیر پیتزا به میزان لازم ۲۵۰ گرم قارچ دو عدد پیاز   طرز تهیه پپیراشکی مرغ و قارچ

برای اینکه پیراشکی مرغ تهیه کنیم، ابتدا باید خمیر آن را آماده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

می توانید خمیر را از نانوایی نیز تهیه کنید که باعث ساده تر شدن تهیه این غذا می شود. با این حال، نحوه تهیه خمیر پیراشکی را در اینجا توضیح می دهیم.

 

مرحله ۱:

ابتدا شیر را در داخل یک قابلمه ریخته و آن را گرم کنید. سپس شکر را در شیر حل کنید. پس از آن، شیر را از روی حرارت خارج کرده و صبر کنید تا ولرم شود. خمیر مایه را با کمی آب ولرم مخلوط کرده و درب ظرف را ببندید و صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاید.

مرحله ۲:

تخم مرغ را در یک ظرف شکسته و با چنگال هم بزنید تا به خوبی ترکیب شود. سپس خمیر مایه عمل آمده را به آن اضافه کنید و هم بزنید. پس از آن شیر و شکر حل شده را اضافه کنید و با هم ترکیب کنید. در نهایت نمک و آرد را کم کم به این مخلوط اضافه کنید. این کار را به آرامی انجام دهید تا به حالت گلوله گلوله نشود.

مرحله ۳:

پس از اینکه مواد را به خوبی ترکیب کردید، قاشق را کنار گذاشته و از دست برای ورز دادن خمیر استفاده کنید. این خمیر در نهایت یکدست و بدون چسبندگی خواهد بود. پس از ورز دادن، خمیر را در داخل کاسه بگذارید و روی آن را بپوشانید تا یک ساعت استراحت کند.

مرحله ۴:

اکنون زمان تهیه پیراشکی مرغ است. در این مرحله باید سینه مرغ را با کمی پیاز و نمک و زردچوبه بپزید. وقتی که پختن مرغ به پایان رسید، گوشت سینه را ریش ریش خرد کرده یا به اندازه های کوچک برش دهید. گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای و قارچ را نیز به اندازه های کوچک خرد کرده و کنار بگذارید.

مرحله ۵:

یک ماهیتابه را برداشته و کمی روغن در داخل آن بریزید. پیاز خرد شده را در داخل روغن ریخته و تفت دهید. سپس نمک و فلفل و زردچوبه را به ماهیتابه اضافه کنید. پس از آنکه پیاز داغ آماده شد، مرغی که به صورت ریش ریش کرده بودید را در داخل ماهیتابه بریزید. قارچ و فلفل دلمه ای را نیز اضافه کرده و آنها را به خوبی تفت دهید تا سرخ شوند. سپس گوجه را نیز اضافه کنید. صبر کنید تا به خوبی سرخ شوند و آب آن جمع شود. در نهایت می توانید سیر را به عنوان طعم دهنده به آن اضافه کنید. پس از اضافه کردن سیر، آنها را به خوبی مخلوط کرده و از روی حرارت اجاق گاز بردارید.

مرحله ۶:

در این مرحله خمیری که کنار گذاشته بودید را از کاسه بیرون آورده و کمی ورز دهید. سپس تکه های کوچکی به اندازه پرتغال کوچک را از خمیر جدا کرده و هر کدام را به صورت بیضی شکل بر روی تخته و با استفاده از وردنه باز کنید. در داخل هر کدام مقدار کمی از مایع موجود در ماهیتابه ریخته و کمی پنیر پیتزا بر روی آنها می ریزید. سپس لبه های بیضی را بر روی مواد می آورده و آنها را محکم بر روی هم فشار می دهیم تا خمیر به هم چسبیده و مواد داخل آن به بیرون نریزد. توجه کنید که این مرحله بسیار مهم است زیرا اگر خمیر به خوبی به هم نچسبد، در هنگام سرخ کردن پیراشکی ها، محتویات داخل پیراشکی به بیرون می ریزند.

مرحله ۷:

با استفاده از خمیر و مواد داخل ماهیتابه می توانید تعداد زیادی از این پیراشکی ها را آماده کنید. سپس یک ماهیتابه دیگر آماده کرده و کمی روغن در داخل آن بریزید و بر روی شعله اجاق گاز قرار دهید. پس از آنکه روغن داغ شد، پیراشکی ها را در داخل آن سرخ کنید. رنگ خمیرها باید طلایی شود. پس از اینکه پیراشکی ها سرخ شدند، آنها را در داخل ظرفی چیده و تزئین کنید. یک روش دیکر هم پخت پیراشکی مرغ داخل فر است.

تزئین پیراشکی مرغ

برای تزئین می توانید به دلخواه خود بر روی خمیر پیراشکی ها کنجد نیز بریزید. امیدوارم که از طرز تهیه این غذای خوشمزه لذت برده باشید. پیراشکی یک فینگر فود خیلی خوشمزه است و می توانید در مهمانی ها و جشن تولدها از این غذا تهیه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی مرغ و سبزیجات طرز تهیه پیراشکی شویدی طرز تهیه پیراشکی پنیری ترکیه ای لینک کوتاه: asriran.com/003B5V

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: طرز تهیه پیراشکی تهیه پیراشکی مرغ میزان لازم پیراشکی ها اضافه کنید خمیر مایه پس از آن داخل آن بر روی یک عدد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۹۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا آجیل ها آفلاتوکسین دارند ؟

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️ ️ آفلاکتوسین یکی از اعضای خانواده سم‌های تولید شده توسط قارچ‌های خاصی است که در دانه‌ها و محصولات کشاورزی مثل بادام زمینی، پنبه، ذرت و بادام درختی یافت می‌شوند. قارچ اصلی آن‌ها که آفلاتوکسین را تولید می‌کند، آسپرگیلوس و آسپرگیلوس پاراسیتیکوس نام دارد که در نواحی گرم و مرطوب زندگی و رشد می‌کنند. قارچ تولید کننده آفلاتوکسین می‌تواند دانه‌ها را در زمین تولید کند که همراه با محصولات اصلی برداشت شود و حتی در انبار‌های ذخیره و نگهداری نیز برود.
افراد با خوردن این محصولات آغشته شده مثل بادام زمینی یا با مصرف گوشت‌ها و محصولات لبنی حیواناتی که این غذا‌ها را خورده اند، ممکن است که در معرض آفلاتوکسین قرار بگیرند. کشاورزان و دیگر کارگران زمین نیز ممکن است از طریق آلودگی‌های تولید شده هنگام فرآیند تولید محصول به آفلاتوکسین مبتلا شوند.

چه سرطان‌هایی با آفلاتوکسین مرتبط هستند؟
قرار گرفتن در معرض آفلاتوکسین می‌تواند خطر ابتلا به سرطان کبد را افزایش دهد.

چگونه خودمان را کمتر در معرض آفلاتوکسین قرار دهیم؟‌
می‌توانید با خرید محصولاتی از جمله بادام زمینی، کره بادام زمینی فقط از برند اصلی این خطر را کاهش دهید و همچنین قسمت‌های بدون رنگ، کپک زده و چروکیده را نیز از آن جدا کرده و دور بریزید و برای به حداقل رساندن خطر این ماده، سازمان غذا و داروی جهانی غذا‌هایی را که حاوی آفلاتوکسین هستند، مثل کره بادام زمینی و خود بادام زمینی را چک می‌کند که بدون رنگ باشد.  
جالب این جاست که نمی‌توانید سم آفلاتوکسین را ببینید یا بو کنید و همین ذرات کوچک باز هم خطرناک هستند. مطالعات نشان می‌دهد که اگر این ماده را بیشتر از ۱ گرم مصرف نکنید، خطری برایتان ندارد، یعنی باید کم‌تر از یک قاشق از این ماده در ۱۰۰۰۰۰ کیلوگرم ماده غذایی وجود داشته باشد که آسیبی به بدن شما نمی‌رساند. 
سم موجود تولید شده توسط قارچ‌های رایجی هستند که در هر جایی از خاک یافت می‌شوند و به همین دلیل احتمال وارد شدن آن‌ها به غذا بعد از برداشت محصول وجود دارد.

دانه‌هایی که از آفلاتوکسین تاثیر می‌گیرند
حبوبات یا محصولات بر پایه حبوبات جزء اصلی‌ترین غذا‌های مصرفی در سراسر جهان هستند. در بین حبوبات، برنج و ذرت بیشترین احتمال برای دارا بودن آفلاتوکسین در شرایط طبیعی را دارند. آفلاتوکسین‌ها می‌توانند هم قبل و هم بعد از برداشت تولید شوند.
گزارشات نشان می‌دهد که برنج بیش از همه مستعد این است که آفلاتوکسین داشته باشد. رشد قارچی نیز بیشتر در اطراف محصولاتی صورت می‌گیرد که رطوبت بیشتری داشته باشند و در نتیجه بی رنگی در غلات به وجود می‌آید که کیفیت آن را نیز دچار مشکل می‌کند.
لوبیا‌ها و بادام زمینی نیز در رژیم‌های غذایی مخصوصا در آفریقا یک مکمل محسوب می‌شوند، اما باز هم احتمال دارا بودن آفلاتوکسین در آن‌ها وجود دارد. میزان رشد قارچ و تولید آفلاتوکسین‌ها در حبوبات به دما، رطوبت، نوع خاک و محل ذخیره محصولات بستگی دارد.
این ماده را می‌توان در محصولات مختلفی از جمله فلفل سیاه، زردچوبه، هل، میخک، زیره سبز، گشنیز و زنجبیل یافت. علاوه بر وجود آفلاتوکسین در تخم مرغ‌ها و شیر خام گاو گزارش شده است. از آن جایی که دانه‌های تحت تاثیر قرار گرفته به آفلاتوکسین‌ها اجازه می‌دهند که وارد زنجیره غذایی شوند، بنابراین بیشتر تخت تاثیر شرایط اقلیمی قرار خواهند گرفت.

شرایط اقلیمی و ارتباط آن با تولید آفلاتوکسن
تغییرات آب و هوایی مشخصا می‌تواند روی کیفیت و در دسترس بودن غذا‌های مصرفی تاثیرگزار باشد. با افزایش جمعیت در سراسر جهان، تاکید اصلی روی امنیت غذایی مخصوصا غذا‌هایی است که درخواست بیشتری از سمت مصرف کننده دارد.
محتوای آفلاتوکسین می‌تواند روی هزاران کیلومتر از زمین کشاورزی حاوی محصول تاثیر بگذارد که این مناطق معمولا در قسمتی از آسیا، آفریقا و آمریکا هستند که گرم‌تر از بقیه جا‌ها می‌باشند. تغییرات اقلیمی نه تنها می‌تواند باعث افزایش تولید آفلاتوکسین شود، بلکه ساختار کیفی آن را نیز قوی‌تر می‌کند.
محتوای آفلاتوکسین در مراحل اولیه در طول رشد دانه و در مرحله دوم در طول بالغ شدن دانه ایجاد می‌شود. حال هرچقدر که منطقه گرم تر، مرطوب‌تر و یا حتی گرم، اما خشک باشد، این تولید قارچ بیشتر خواهد شد.

دیگر خبرها

  • لازانیا رژیمی را به این روش بپزید + طرز تهیه سه مدل لازانیا
  • طرز تهیه ماست و خیار ویژه، خوشمزه‌ترین ماست و خیار عمرتان!
  • پرونده شکایت پرسپولیس از لوکادیا در چه مرحله‌ای است؟
  • نان توت فرنگی یک نان خوش عطر و طعم و ساده
  • توزیع روزانه قارچ در سطح کشور به ۸۰۰ تن رسید
  • طرز تهیه خورشت کنگر مخصوص مرحله به مرحله
  • آیا آجیل ها آفلاتوکسین دارند ؟
  • طرز تهیه مربای بهارنارنج، مربای خوش عطر فصل بهار 
  • آموزش روز پنجم، مرغ خامه‌ای
  • طرز تهیه کوکی شکلاتی + نکات مهم و فوت و فن‌ها