Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-08@10:40:33 GMT

طرز تهیه املت اسفناج

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۰۰۲۱۹

اسفناج منبع غنی از مواد معدنی و ویتامین‌هاست، از این رو می‌تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد. در این مطلب با طرز تهیه طرز تهیه املت اسفناج آشنا می‌شوید که هم صبحانه‌ای مقوی به شمار می‌رود و هم متفاوت است.

خبرگزاری میزان - همشهری آنلاین نوشت: اسفناج این سبزی تیره رنگ منبع غنی از مواد معدنی، ویتامین‌ها و سایر ریزمغذی‌هاست و می‌تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«خراسان» در مطلبی به دستور پخت املت اسفناج پرداخته است که در ادامه می‌خوانید.

مواد لازم

اسفناج: ۲ پیمانه

قارچ: ۵ عدد

تخم‌مرغ: ۴ عدد

کره: یک قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر پیاز به مقدار لازم

طرز تهیه املت اسفناج

۱- ابتدا ساقه‌های اسفناج را جدا کنید و برگ‌های آن را داخل ظرفی بریزید و بشویید.

۲- سپس آبکش کنید تا آب اضافی آن کشیده شود.

۳- داخل تابه اسفناج را بدون روغن بریزید و کمی تفت دهید تا آب اضافی آن کشیده و کمی نرم و پخته شود.

۴- سپس کره را به همراه کمی روغن به آن اضافه کنید.

۵- در تابه دیگر همزمان قارچ‌های خرد شده را بریزید و با دمای بالا تفت دهید تا آب قارچ‌ها کشیده شود.

۶- قارچ‌های تفت خورده را به مخلوط اسفناج اضافه کنید و هم بزنید.

۷- تخم‌مرغ‌ها را داخل کاسه بشکنید و با چنگال یا همزن دستی هم بزنید تا از لختگی خارج شود.

۸- تخم‌مرغ‌ها را به همراه ادویه‌ها و نمک روی اسفناج و قارچ بریزید. صبر کنید تا تخم‌مرغ‌ها خودشان را بگیرند. مانند کوکو آن را برگردانید تا طرف دیگر هم کمی برشته شود. در پایان با گوجه‌فرنگی و کمی برگ اسفناج و نان تازه سرو کنید.

نکات

شما می‌توانید وسط املت مقداری پنیر پیتزا بریزید و آن را روی هم بیاورید تا املت اسفناج با پنیر داشته باشید.

به دلخواه می‌توانید لبه‌های املت را مانند کرپ روی هم بیاورید.

می‌توانید یک گوجه‌فرنگی نگینی شده را به همراه اسفناج و قارچ تفت دهید تا املت اسفناج با گوجه‌فرنگی داشته باشید.

اگر طعم و مزه سیر را دوست دارید می‌توانید به دلخواه چند عدد سیر رنده شده هم به املت اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: فوت و فن تهیه سیر ترشی

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: ترفندهای آشپزی آشپزی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ترفندهای آشپزی آشپزی املت اسفناج طرز تهیه تخم مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۰۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آفلاتوکسین چیست؟ سمی خطرناک در آجیل با ...

آفلاکتوسین یکی از اعضای خانواده سم‌های تولید شده توسط قارچ‌های خاصی است که در دانه‌ها و محصولات کشاورزی مثل بادام زمینی، پنبه، ذرت و بادام درختی یافت می‌شوند. قارچ اصلی آن‌ها که آفلاتوکسین را تولید می‌کند، آسپرگیلوس و آسپرگیلوس پاراسیتیکوس نام دارد که در نواحی گرم و مرطوب زندگی و رشد می‌کنند.

به گزارش نمناک، قارچ تولید کننده آفلاتوکسین می‌تواند دانه‌ها را در زمین تولید کند که همراه با محصولات اصلی برداشت شود و حتی در انبار‌های ذخیره و نگهداری نیز برود.

افراد چگونه در معرض آفلاتوکسین قرار می‌گیرند؟

افراد با خوردن این محصولات آغشته شده مثل بادام زمینی یا با مصرف گوشت‌ها و محصولات لبنی حیواناتی که این غذا‌ها را خورده اند، ممکن است که در معرض آفلاتوکسین قرار بگیرند. کشاورزان و دیگر کارگران زمین نیز ممکن است از طریق آلودگی‌های تولید شده هنگام فرآیند تولید محصول به آفلاتوکسین مبتلا شوند.

چه سرطان‌هایی با آفلاتوکسین مرتبط هستند؟

قرار گرفتن در معرض آفلاتوکسین می‌تواند خطر ابتلا به سرطان کبد را افزایش دهد.

چگونه خودمان را کمتر در معرض آفلاتوکسین قرار دهیم؟‌

می‌توانید با خرید محصولاتی از جمله بادام زمینی، کره بادام زمینی فقط از برند اصلی این خطر را کاهش دهید و همچنین قسمت‌های بدون رنگ، کپک زده و چروکیده را نیز از آن جدا کرده و دور بریزید و برای به حداقل رساندن خطر این ماده، سازمان غذا و داروی جهانی غذا‌هایی را که حاوی آفلاتوکسین هستند، مثل کره بادام زمینی و خود بادام زمینی را چک می‌کند که بدون رنگ باشد. تحقیقات انجام شده هنوز هیچ بیماری را به دلیل آفلاتوکسین گزارش نکرده است، اما این سم در بعضی کشور‌های دیگر حادثه آفرین بوده است.

جالب این جاست که نمی‌توانید سم آفلاتوکسین را ببینید یا بو کنید و همین ذرات کوچک باز هم خطرناک هستند. مطالعات نشان می‌دهد که اگر این ماده را بیشتر از ۱ گرم مصرف نکنید، خطری برایتان ندارد، یعنی باید کم‌تر از یک قاشق از این ماده در ۱۰۰۰۰۰ کیلوگرم ماده غذایی وجود داشته باشد که آسیبی به بدن شما نمی‌رساند. ۱۰۰۰۰۰ کیلوگرم غذا را می‌توان در یک شهر کوچک پخش کرد.

سم موجود تولید شده توسط قارچ‌های رایجی هستند که در هر جایی از خاک یافت می‌شوند و به همین دلیل احتمال وارد شدن آن‌ها به غذا بعد از برداشت محصول وجود دارد.

دانه‌هایی که از آفلاتوکسین تاثیر می‌گیرند

حبوبات یا محصولات بر پایه حبوبات جزء اصلی‌ترین غذا‌های مصرفی در سراسر جهان هستند. در بین حبوبات، برنج و ذرت بیشترین احتمال برای دارا بودن آفلاتوکسین در شرایط طبیعی را دارند. آفلاتوکسین‌ها می‌توانند هم قبل و هم بعد از برداشت تولید شوند.

گزارشات نشان می‌دهد که برنج بیش از همه مستعد این است که آفلاتوکسین داشته باشد. رشد قارچی نیز بیشتر در اطراف محصولاتی صورت می‌گیرد که رطوبت بیشتری داشته باشند و در نتیجه بی رنگی در غلات به وجود می‌آید که کیفیت آن را نیز دچار مشکل می‌کند.

لوبیا‌ها و بادام زمینی نیز در رژیم‌های غذایی مخصوصا در آفریقا یک مکمل محسوب می‌شوند، اما باز هم احتمال دارا بودن آفلاتوکسین در آن‌ها وجود دارد. میزان رشد قارچ و تولید آفلاتوکسین‌ها در حبوبات به دما، رطوبت، نوع خاک و محل ذخیره محصولات بستگی دارد.

این ماده را می‌توان در محصولات مختلفی از جمله فلفل سیاه، زردچوبه، هل، میخک، زیره سبز، گشنیز و زنجبیل یافت. علاوه بر وجود آفلاتوکسین در تخم مرغ‌ها و شیر خام گاو گزارش شده است. از آن جایی که دانه‌های تحت تاثیر قرار گرفته به آفلاتوکسین‌ها اجازه می‌دهند که وارد زنجیره غذایی شوند، بنابراین بیشتر تخت تاثیر شرایط اقلیمی قرار خواهند گرفت.

شرایط اقلیمی و ارتباط آن با تولید آفلاتوکسن

تغییرات آب و هوایی مشخصا می‌تواند روی کیفیت و در دسترس بودن غذا‌های مصرفی تاثیرگزار باشد. با افزایش جمعیت در سراسر جهان، تاکید اصلی روی امنیت غذایی مخصوصا غذا‌هایی است که درخواست بیشتری از سمت مصرف کننده دارد.

محتوای آفلاتوکسین می‌تواند روی هزاران کیلومتر از زمین کشاورزی حاوی محصول تاثیر بگذارد که این مناطق معمولا در قسمتی از آسیا، آفریقا و آمریکا هستند که گرم‌تر از بقیه جا‌ها می‌باشند. تغییرات اقلیمی نه تنها می‌تواند باعث افزایش تولید آفلاتوکسین شود، بلکه ساختار کیفی آن را نیز قوی‌تر می‌کند.

محتوای آفلاتوکسین در مراحل اولیه در طول رشد دانه و در مرحله دوم در طول بالغ شدن دانه ایجاد می‌شود. حال هرچقدر که منطقه گرم تر، مرطوب‌تر و یا حتی گرم، اما خشک باشد، این تولید قارچ بیشتر خواهد شد.

دیگر خبرها

  • کشف ۱۸ میلیارد قارچ ترافل قاچاق در مرز مریوان
  • طرز تهیه ماست و خیار ویژه، خوشمزه‌ترین ماست و خیار عمرتان!
  • آفلاتوکسین چیست؟ سمی خطرناک در آجیل با ...
  • توزیع روزانه قارچ در سطح کشور به ۸۰۰ تن رسید
  • طرز تهیه دمی گوجه یا استانبولی خوشمزه ؛ فوت و فن پختن دمی گوجه در کمترین زمان | با این ترفند سس گوجه فرنگی را خوشمزه کنید
  • طرز تهیه خورشت کنگر مخصوص مرحله به مرحله
  • آیا آجیل ها آفلاتوکسین دارند ؟
  • طرز تهیه مربای بهارنارنج، مربای خوش عطر فصل بهار 
  • آموزش روز پنجم، مرغ خامه‌ای
  • شربت توت فرنگی بهترین نوشیدنی برای روزهای گرم تابستان